Γενναία μείωση δημοτικών τελών στην Καλλιθέα ζητά ο Λασκαρίδης

Σε “ γενναία”, όπως τονίζει μείωση δημοτικών τελών καλεί τη Δημοτική Αρχή Καραναβού , ζητεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» ,Λάζαρος Λασκαρίδης.

Αντίθετα , υπογραμμίζει «μόνο οργή προκαλούν οι διαδικτυακοί πανηγυρισμοί της σημερινής δημοτικής αρχής, οι οποίοι προβάλλονται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου με τον τίτλο «Σταθερά για το 2018 τα δημοτικά τέλη. Σημαντικές εκπτώσεις στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Ο κ. Λασκαρίδης , τονίζει , “ ζούμε σε μια πόλη που οι κάτοικοί της πληρώνουν από τα υψηλότερα δημοτικά τέλη στην Αττική, εφάμιλλα της Γλυφάδας, στην οποία διαμένουν, κατά μέσο, όρο άνθρωποι με κατά πολύ μεγαλύτερα εισοδήματα.Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του πανηγυρίζουν για το σταθερό των τελών, που παραμένουν στα ίδια επίπεδα εδώ και μια πενταετία χωρίς ν’ αναλογιστούν πόσο μεγάλη μείωση έχει σημειωθεί στα εισοδήματα των κατοίκων της Καλλιθέας, τα συγκεκριμένα χρόνια”.

Σύμφωνα με τον κ. Λασκαρίδη “δεν είναι τυχαίο, ότι φθάνουν σε σημείο οι Καλλιθεάτες, όταν παίρνουν το λογαριασμό της ΔΕΗ στα χέρια τους, να διαπιστώνουν πολλές φορές ότι πληρώνουν περισσότερα χρήματα για τα δημοτικά τέλη παρά για την κατανάλωση ρεύματος»