Γ. Σγουρός : Δεν “ σώζουν¨την κυρία Δούρου ούτε οι καθεστωτικές πρακτικές της

Για πρακτικές που χρησιμοποιούν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί ολοκληρωτικών καθεστώτων καταγγέλλει την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου , ο προκάτοχός της , Γιάννης Σγουρός.

Ο πρώην περιφερειάρχης , υπογραμμίζει ότι οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά πόσο ψευδή ήταν όσα τους “ύποσχόταν” προεκλογικά αλλά και πόσο ανύπαρκτο είναι το μέχρι τώρα “ έργο” της.

Με αφορμή την έκδοση – αφιέρωμα του περιοδικού του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) «Πρακτορείο» για τον απολογισμό των τριών ετών της διοίκησης της Δούρου , στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Σγουρός κάνει λόγο για “ προσβολή προς την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, αλλά και προς την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας».

» Την ημέρα , αναφέρει , που εκατομμύρια Έλληνες συνέρρεαν στις τράπεζες για να πληρώσουν χαράτσια 2 δις ευρώ , που η σημερινή κυβέρνηση επέβαλε υπό τις επευφημίες της κυρίας Δούρου, το ΑΠΕ, που  συντηρείται από τη φορολογία των Ελλήνων, επέλεγε να κυκλοφορήσει πολυσέλιδο και πολυτελέστατο περιοδικό  με τιράζ δεκάδες χιλιάδες τεύχη, αφιερωμένο αποκλειστικά στα ανύπαρκτα «έργα και τις ημέρες» της».

Σύμφωνα με ττον κ. Σγουρό , “δυστυχώς η καθεστωτικής νοοτροπίας αυτή ενέργεια και η απροκάλυπτη μετατροπή των δημόσιων φορέων σε κομματικά υποχείρια, αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κα Δούρου από το βάρος των ολοένα και περισσοτέρων αποκαλύψεων των προεκλογικών ψεμάτων της, με τα οποία εξαπάτησε τους πολίτες της Αττικής και έτσι υφάρπαξε την ψήφο τους  για να εκλεγεί μαζί με εκείνες των οπαδών της Χρυσής Αυγής στο β΄ γύρο».
Και διερωτάται ο κ. Σγουρός , “ άραγε μέχρι να φθάσουμε στις  περιφερειακές εκλογές του 2019, τι άλλο είναι ικανοί, ακόμη να πράξουν, περιφρονώντας βασικές αρχές της Δημοκρατίας, αλλά και την ίδια την κοινωνία;».