Και ο Καραβάκος βάζει αστερίσκους στην «απλή αναλογική» του Σκουρλέτη

 

καραβακος

Την εκ νέου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση» Βασίλης Καραβάκος, μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Η «Συμμαχία πολιτών για τη Μεταμόρφωση», είχε στις προηγούμενες εκλογές την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ .

Καταρχήν, ο κ. Καραβάκος τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εφόσον βεβαίως εξασφαλιστούν δικλείδες ασφαλείας για την κυβερνησιμότητα των δήμων μετά τις εκλογές.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως θα πρέπει να λυθεί άμεσα των θέμα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους των ΟΤΑ, ενώ επισήμανε πως η παράταξή του στηρίζει τη μόνιμη και σταθερή εργασία, γι’ αυτό έχει καταθέσει πρόταση να ζητήσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης μόνιμο προσωπικό.

Σχολιάζοντας τη στάση που τηρεί στα παραπάνω ζητήματα το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των δημάρχων, η ΚΕΔΕ, ο Βασίλης Καραβάκος αρκέστηκε να δηλώσει με νόημα πως «έχω νοσταλγήσει την εποχή διοίκησης του Κώστα Ασκούνη στην ΚΕΔΕ…».

Αναφερόμενος, στα δρώμενα του Δήμου Μεταμόρφωσης, ο κ. Καραβάκος στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόταση που κατέθεσε η παράταξή του περί μείωσης των ανταποδοτικών τελών κατά 40% μεσοσταθμικά και η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τη δημοτική αρχή, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως απέδωσε καρπούς ο αγώνας των κατοίκων για την μη αγορά του πολυσυζητημένου οικοπέδου πλησίον της Εθνικής Οδού.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.