Ξεκινά στον Ταύρο το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής

 

 

            Το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής ξεκινάει τις παραστάσεις του στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, από τις 11 έως τις 29 Ιουνίου.

Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 9μμ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  Οι θεατρικές παραγωγές του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, το Σεπτέμβριο του 2018.

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής είναι ένας θεσμός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους πολίτες όλων των Δήμων που συμμετέχουν. Με παραστάσεις που απευθύνονται στο ενήλικο αλλά και στο ανήλικο κοινό, οι θεατρικές ομάδες των Δήμων που συμμετέχουν παρουσιάζουν κάθε χρόνο όλο και καλύτερες παραγωγές, με αποτέλεσμα το Φεστιβάλ να δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει», παρουσιάζει δύο παραγωγές στο Φεστιβάλ.  Παρουσιάζει ττην παράσταση «Ο τελευταίος πόλεμος» (Α. Μαυρολέων), ενώ η παιδική σκηνή του παρουσιάζει το έργο «Ο Μόγλης» (Ρ. Κίπλιγκ).

Την έναρξη του Φεστιβάλ στον Ταύρο την κάνει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, η θεατρική ομάδα «εξόρυξη» του Δήμου Λαυρεωτικής, με την παραγωγή: «Ψηλά απ΄ τη Γέφυρα» (Α. Μίλερ).