Πιστή η “ Μαρούλα” στο «κινηματογραφικό ραντεβού» της

Πιστό στο καθιερωμένο του, το  δημοτικό κινηματοθέατρο «Μαρούλα»,  έχοντας ξεκινήσει δυναμικά με τη φιλοξενία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Aegean Docs, συνεχίζει με ένα πρόγραμμα ταινιών που αναμένεται και φέτος να συναρπάσει, να συγκινήσει και να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Στο πρόγραμμα Οκτωβρίου- Νοεμβρίου, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις πολύ επιτυχημένες ταινίες

Στις 28 και 29 Οκτωβρίου τα πολύ επιτυχημένα «μίνιονς» επιστρέφουν με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Εγώ ο απαισιότατος 3», η οποία την Παρασκευή 27 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 18:00, ενώ το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα γίνουν δύο προβολές, στις 12:15 και στις 18:00. Μια ξεκαρδιστική ταινία για μικρούς και μεγάλους.

Οι «Μικροί κύριοι» έρχονται το Νοέμβριο στις 3, 4 και 5 του μήνα, μία ταινία κοινωνικού προβληματισμού γύρω από τις ζωές καθημερινών ανθρώπων που ζουν στη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα προβλήματά τους, με επίκεντρο τη φιλία δύο αγοριών που η σχέση τους δοκιμάζεται από τις πράξεις των γονιών τους.

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου ακολουθεί η βιογραφική ταινία «Ένα Ενωμένο Βασίλειο», όπου η σχέση ενός αφρικανού βασιλιά με μία αγγλίδα έρχεται να «ταράξει τα ύδατα», αποκτώντας πολιτικές και διπλωματικές προεκτάσεις.

Στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου μια εκρηκτική ξανθιά πράκτορας κάνει την εμφάνισή της στην οθόνη του «Μαρούλα». Στην κατασκοπική ταινία «Atomic Blonde», η Σαρλίζ Θέρον υποδύεται μια πράκτορα η οποία φθάνει στο Βερολίνο για να ερευνήσει τον θάνατο ενός συναδέλφου της, παλεύοντας με κάθε τρόπο να φέρει εις πέρας την αποστολή της και να παραμείνει ζωντανή.

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου κλείνει με την τρίτη παιδική ταινία. Ο «Γιος του Μεγαλοπατούσα» θα προβληθεί στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου, όπου ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο γύρω από τον χαμένο του πατέρα, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα.