Βραβεύτηκε ο Πειραιάς για το  Aephoria.net: Piraeus  Blue GrowthInitiative

 

Σημαντική διάκριση πέτυχε ο Δήμος Πειραιά με τις καινοτόμες δράσεις του, για την υποστήριξη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα με το πρόγραμμα για την Aephoria.netPiraeus  Blue GrowthInitiative(BGI).

Στην ειδική τελετή απονομής βραβείων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας «BestCity Awards 2017», που διοργάνωσαν το περιοδικό «Plant» και το Netweek της BoussiasCommunications, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά το βραβείο κατηγορίας GOLD  στην ενότητα «Οικονομία- Ανάπτυξη», το οποίο παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  για θέματα Πληροφορικής, Επικοινωνίας – Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης.

 Ο κ. Ανδρέας Βεντούρης σε δήλωσή του, τόνισε:   «Το βραβείο κατηγορίας GOLD που απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά, στην τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας, αποτελεί μια αναγνώριση των πρωτότυπων καινοτόμων δράσεων του Δήμου μας για τη γαλάζια ανάπτυξη, με στόχο την ενίσχυση των νεοφυών επιχειρήσεων και των εφαρμοσμένων καινοτόμων ιδεών».