Η Σκύδρα ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Σκηνικό λαμπερό και πολύχρωμο ομορφαίνει τη Σκύδρα καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι κεντρικοί δρόμοι, οι πλατείες, οι βιτρίνες των καταστημάτων, τα μπαλκόνια και οι εξωτερικές όψεις των σπιτιών έχουν δεχθεί τον περίτεχνο στολισμό από τα συνεργεία του Δήμου και από τους πολίτες, αντίστοιχα, συνθέτοντας κι απλώνοντας ένα ατμοσφαιρικό κλίμα που προδιαθέτει ευχάριστα τη συμπεριφορά και την ψυχολογία μας.

Στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας Σκύδρας, απέναντι από το Δημαρχείο, ξεχωρίζει και φέτος το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Έλατο που το άναμμα των φώτων του θα επισημοποιήσει τις γιορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Σκύδρας, μέσω του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.).

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου και το σύνολο των Αιρετών του Δήμου Σκύδρας προσκαλούν, λοιπόν, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 κι ώρα 19:00’, όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες τους, κάθε ηλικίας, καθώς κι όλους όσοι εκείνη των ώρα θα επισκεφθούν την πόλη για ν΄ανάψουν και για να χαρούν τη δενδροφώτιση του στολισμένου φυσικού έλατου με τη μουσική συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Θ΄ακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν κέφι, χαρά και ψυχαγωγία ειδικά στους μικρούς μας φίλους που θα έχουν την τιμητική τους με τον Άγιο Βασίλη να τους υποδέχεται μαζί με τους βοηθούς του μοιράζοντας δωράκια.

Παράλληλα, διάφορα παιχνίδια μ΄ εμψυχωτές – διασκεδαστές, βεγγαλικά, μουσικές, χορούς, τραγούδια και δωρεάν παραδοσιακές λιχουδιές θα μας ζεστάνουν το χειμωνιάτικο αυτό βραδινό.

Αξίζει να τονιστεί ότι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου κι ώρα 18:00΄ θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αρσενίου, στην πλατεία του χωριού