25 τόνους (!) βοήθεια στη Μάνδρα έστειλε το Γαλάτσι

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες του Δήμου Γαλατσίου και δεκάδες φορείς της πόλης μας συμμετείχαν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, 25 τόνων, για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής.

Η συγκέντρωση των ειδών έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου, με ομόφωνη γνώμη όλων των Δημοτικών Παρατάξεων. Υπεύθυνος για τη συλλογή των ειδών ήταν ο εντεταλμένος παρά τω δημάρχω Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, ο οποίος από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνο Μπάστα παρέδωσαν το φορτίο στο Δήμο Μάνδρας .

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Γαλατσίου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα και να πω ότι μας συγκίνησε ακόμη μια φορά η αλληλεγγύη και η προσφορά των συμπολιτών μας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι διανύουμε. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό όλοι οι Δήμοι να είμαστε ενωμένοι σε θέματα αλληλεγγύης, ώστε ειδικά σε αυτή την περίπτωση να απαλύνουμε λίγο τη μεγάλη καταστροφή που έχουν υποστεί οι κάτοικοι της Μάνδρας».