Δεκάδες » αγιοβασίληδες» για το Santa Run στα Βριλήσσια

 

Με τους Αγιοβασίληδες-δρομείς να στέλνουν διπλό μήνυμα, γιορτής αλλά και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πόλη μας ο Δρόμος Υγείας Santa Run, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Βριλησσίων , με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αναλήψεως.

Η πρωινή βροχή δεν απέτρεψε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων. Δυναμικό «παρών» έδωσαν o Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», τα Σχολεία, οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας και καθαριστικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

«Η πρώτη διοργάνωση του Δρόμου Υγείας Santa Run στον Δήμο μας είναι μια εξαιρετική αρχή που έστειλε το μήνυμα ότι θα έχει και συνέχεια», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, προσθέτοντας ότι «είδαμε χαρούμενα πρόσωπα, μπήκαμε στο πνεύμα των γιορτών αλλά λάβαμε και σημαντικά μηνύματα, τόσο για τη συμβολή της άθλησης στην υγεία μας όσο και για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Καλές Γιορτές σε όλους!».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ) κ. Κυρίτση τόνισε ότι «η συμμετοχή των συμπολιτών μας, το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε, το γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από τόσους ανθρώπους, μας δείχνει το δρόμο για να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε κι άλλες τέτοιες σημαντικές δράσεις στην πόλη μας».

Το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα των ημερών, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές φρόντισαν για την ήπια κυκλοφορία των οχημάτων και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των κατοίκων της πόλης από όπου πέρασαν οι δρομείς.

Σημαντική ήταν η βοήθεια του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και του γιατρού του αγώνα, οι οποίοι φρόντισαν να είναι ασφαλής η διοργάνωση και ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε απρόοπτο συμβάν.

Στο τέλος της διοργάνωσης υπήρχαν κεράσματα για όλους με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας αναψυκτικών LOUX, του σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Βριλησσίων, των καφέ STARBUCKS Βριλησσίων και του ΒΕΝΕΤΗ. Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση επιμελήθηκε η εταιρία SAUCONY.