Συμμετείχαν δεκάδες στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Αχαρνών

Με μαζική προσέλευση πολιτών και εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών ολοκληρώθηκε η 43η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία

 με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Γιώργο Σταύρου, οι επιτυχείς αιμοδοσίες της 43ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας έφτασαν τις 65, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο, ενώ όπως τόνισε ο κ. Σταύρου, η προαγωγή της δημόσια υγείας επηρεάζεται σαφώς από την ενημέρωση αλλά και από τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους εργαζόμενους, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ δήλωσε:
«Η συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών είναι μια συνεπής και εξαιρετικά υπεύθυνη πράξη ανθρωπιάς των συμπολιτών μας και των εργαζομένων στον Δήμο Αχαρνών. Η ανάγκη για αίμα στα Νοσοκομεία είναι διαρκής και ο χρόνος που προσφέρουν οι εθελοντές αιμοδότες αποτελεί τελικά μια προσφορά ζωής για τους συνανθρώπους μας».