Ακόμα πιο μαχητικά

 

Ο παλμός των δήμων χτυπά στον Επικοινωνία 94FM – Με παλιές και νέες εκπομπές δυναμώνει ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας του δημοτικού ραδιοσταθμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Οι «Δημοτικές Διαπλοκές» δίνουν νέο ραντεβού με την αυτοδιοίκηση .Και όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίμωσή τους « μετά από 20 χρόνια χωρίζουμε τα τσανάκια μας… Δεν αντέχαμε άλλο τις διαμάχες στην ραδιοφωνική ομάδα των Δημοτικών Διαπλοκών για το ποιος θα επικρατήσει: οι Δημοτικές ή οι Διαπλοκές. Χωρίζουμε όμως με πολιτισμένους όρους.

Έτσι, από Δευτέρα 19 Μαρτίου θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε στο ίδιο σπίτι, στην στέγη του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία 94FM.

Θα έχουμε και οι δύο τα παιδιά: Δημήτρης Δημακόπουλος, Γιώργος Μισιάκας και Χρήστος Μαντζουράνης θα είναι και στον έναν, και στον άλλο.

Αλλάζουμε όμως ώρες και βάζουμε στη μέση τον Dr. No, Βασιλή Νομικό, για την καθημερινή μας θεραπεία και… ψυχολογική υποστήριξη.

Ποιοι είμαστε;

Δημοτικές Διαπλοκές: Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 11.00 καθαρά με δημοτικό παρασκήνιο και ζουμερά νέα, με άρωμα… προεκλογικό.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων: καθημερινά από τις 13.00 έως τις 14.00 αποκλειστικά με ειδήσεις από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τις πόλεις μας, από την καθημερινότητά μας και συνεντεύξεις με τους αυτοδιοικητικούς της επικαιρότητας.

Που μας ακούτε;

Στους 94FM, με τον Επικοινωνία να είναι, πλέον, το μοναδικό ραδιόφωνο στα ερτζιανά της Αττικής αφιερωμένο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το ραδιόφωνο της πόλης για την… πόλη».