Γιατί δεν συναντήθηκε με τους υπουργούς;

Δεν τον δέχθηκαν οι υπουργοί στο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά «συνεργάτες» τους και υπηρεσιακοί παράγοντες, τον Δήμαρχο Πύργου , για το θέμα του επαναπλημμυρισμού της αποξηραμένης λίμνης Μουριάς.  Χωρίς φυσικά κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα .

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Δήμος σ΄ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος , Γαβριήλ Λιατσής , συνοδευόταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Γεράσιμο Μπαλαούρα. Μόνο απ’ αυτόν και κανέναν άλλο . Γιατί όμως ;

Είχαν κληθεί και οι άλλοι και δεν ανταποκρίθηκαν ; Ή κατά η επίσκεψη  έγινε κατά τη γνωστή παλαιοκομματική πρακτική «κατόπιν ενεργειών μου» , που ο κ. Μπαλαούρας , πριν γίνει κυβερνητικός βουλευτής κατάγγελνε ;

Στο υπουργείο λοιπόν , σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση του  συναντήθηκαν …με συνεργάτες του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Ιωάννη Τσιρώνη και του Υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη, καθώς επίσης και με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Και τι έγινε;  Ο Δήμαρχος, αναφέρει η ανακοίνωσή του , « μετέφερε το έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον όλων των πολιτών του Δήμου για το ζήτημα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποτυπώθηκαν τα τεχνικά διαδικαστικά βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να υλοποιηθεί αυτό το οραματικό έργο πνοής για την περιοχή».

Δηλαδή ζήσε Μάη μου  να φας τριφύλλι και …τον Αύγουστο σταφύλι