Εξακολουθεί εκτός ορίων η σύγκρουση

Δεν έχει τέλος η εκτός ορίων σύγκρουση ανάμεσα στη νυν διοίκηση του Δήμου Βόλου και την προκάτοχό της .

Το “γάντι”, όποτε σηκώνεται , είναι πάντα πολλοί τόνοι υψηλότεροι από την προηγούμενη φορά ,έχοντας έτσι δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάτασταση τόσο για τον ίδιο το Δήμο Βόλου αλλά και σ΄όλο το αυτοδιοικητικό στερέωμα πανελλαδικά.

Τελευταίο επεισόδιο , η νέα οξύτατη ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, με βαρύτατες εκφράσεις και επαναλαμβάνοντας υποννοούμενα , τα οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν αποδειχθεί.

Την παραθέτουμε αυτούσια μετά της φωτογραφίας που συνόδευε το σχετικό δελτίο τύπου , προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας που έχει οδηγηθεί η σύσγκρουση αυτή.

» Η οίηση και η αλαζονεία, ιδιαίτερα όταν στερούνται και της ελάχιστης αντιστοίχισης στην κοινωνική πραγματικότητα, μοιραία οδηγούν στον πολιτικό σουσουδισμό, ίδιον νάρκισσων και πολιτικών απατεώνων. Πάντα βέβαια υπό το μανδύα μιας δήθεν δημοκρατικότητας και της «αυθεντίας» μιας ξεπεσμένης ελίτ, που εξασφαλίζουν ένα άνετο (κατά περίπτωση και μεγαλειώδες) βιοπορισμό σε βάρος των κορόιδων – πολιτών.

Ετσι είδαμε για πολλοστή φορά την διορισμένη, από τον τέως άνακτα της πόλης, να υψώνει και πάλι διαχωριστικές και διχαστικές γραμμές, να απευθύνεται με ανοίκειους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Δημοτικής μας Αρχής και να επιφυλάσσει δι εαυτή (και την παρέα) το προνόμιο της άσκησης της εξουσίας.

Επειδή οι καιροί άλλαξαν, δυστυχώς γι αυτούς δραματικά, αντί άλλης απαντήσεως παραθέτουμε δύο φωτογραφίες από δύο ανοιχτές εκδηλώσεις, με διαφορά 24, περίπου, ωρών. Στη μία μπορεί κανείς να δει την επιστροφή στην…κανονικότητα (!) και στην άλλη τη «μαύρη σελίδα» της πόλης. Και βεβαίως να συνάγει τα συμπεράσματά του…», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση .