Ξεκίνησε δυναμικά ο Ιωακειμίδης

Ούτε μια μέρα δεν άφησε να περάσει άπρακτη ο δήμαρχος Νικαίας -Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης, αφότου εξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής – της μεγαλύτερης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της χώρας.

Δείχνοντας τις … διαθέσεις του , σε σχέση με την απραξία που την είχαν οδηγήσει οι προκάτοχοί του κκ Σαράντης ( Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων) και Γκότσης ( Ν. Ιωνία), ο κ. Ιωακειμίδης , ξεκίνησε ήδη συναντήσεις με τους 66 Δημάρχους της Αττικής, όπως υποσχέθηκε την ημέρα της εκλογής του .

Και μάλιστα όχι στο γραφείο του , αλλά πηγαίνοντας ο ίδιος στα δημαρχεία τους , κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά όχι μόνο στα αυτοδιοικητικά χρονικά της Αττικής αλλά όλης της χώρας.

Ο πρώτος με τον οποίο συναντήθηκε ήταν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» , που είναι και η μεγαλύτερη σε δύναμη στην ΠΕΔ Αττικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά και επείγοντα θέματα της αυτοδιοίκησης, υπήρξε συναντίληψη στα περισσότερα από αυτά, με κοινή εκτίμηση την ανάγκη να διατηρηθεί και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας που σήμερα χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο τμήμα του αυτοδιοικητικού χώρου.