Ο μόνος που αντέδρασε

Δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το μελάνι , ούτε να ξεχαστούν τα χαμόγελα ικανοποίησης του με τον Τόσκα  στις φωτογραφίες στα πάμπολλα δελτία τύπου του δημάρχου Αχαρνών , Γιάννη Κασσαβού , για τα δήθεν αποτελέσματα που έχει στην πάταξη της εγκληματικότητας η πολιτική του συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη .
Το περιστατικό που συνέβη χθες με την αδέσποτη σφαίρα που εξοστρακίστηκε μπροστά από τα πόδια ενός μικρού παιδιού και παρ΄ολίον να θρηνήσαμε μια νέα τραγωδία , επιβεβαίωσε απόλυτα τις έντονες επιφυλάξεις που έχει διατυπώσει πλειστάκις ο επικεφαλής της παράταξης , “ Αχαρνές -Αλλαγή Τώρα”, Θεόφιλος Αφουξενίδης .
Την ώρα λοιπόν οι επιχειρήσεις σε on line τηλεοπτική μετάδοση για λόγους προπαγάνδας απέδιδαν κάτι «μαχαιροπήρουνα» και μια-δυο κυνηγετικές καραμπίνες , το χθεσινό περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη οπλοστασίου …που δεν μπορεί να βρει η αστυνομία .
Πέραν ωστόσο όλων αυτών εντύπωση προκαλεί η στάση της Δημοτικής Αρχής Κασσαβού , στο νέο περιστατικό : Καμία ανακοίνωση , κιχ που λέμε.
Αντίθετα , ο κ. Αφουξενίδης , με αναρτήσεις του στο f/b, επίσκεψη επιτόπου στο σημείο του συμβάντος και κυρίως με την ανάληψη πρωτοβουλίας για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου , δεν άφησε το θέμα να περάσει στο “ντούκου” αλλά να αντιμετωπιστεί με τη σοβαρότητα που είναι υποχρεωμένοι Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση να αντιδράσουν αλλά και να αντιμετωπίσουν.