Τετ-α-τετ απαντήσεις από Τσακαλώτο ζητεί η ΚΕΔΕ

κεδε-κουρουμπλης-παραταξειςαβτιπολιτευσης

Αίτημα συνάντησης  με τον υπ. Οικονομικών,  Ευκλείδη Τσακαλώτο του υπέβαλε η ΚΕΔΕ , για να λάβει απαντήσει από «πρώτο χέρι» τι μέλλει γενέσθαι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά τη ψήφιση και του 4ου Μνημονίου , από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με  επιστολή του , ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ,. Πατούλης ζητεί από τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να υπάρξει άμεσα συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ. Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή η συνάντηση κρίνεται αναγκαία μετά «την  ψήφιση του Ν. 4472/2017, που περιλαμβάνει διατάξεις που αναφέρονται και προσδιορίζουν τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το χρονικό διάστημα από το 2017 μέχρι και το 2021».

Μέσα από το διάλογο που θα αναπτυχθεί σημειώνει ο κ. Πατούλης θα δοθούν «απαντήσεις σε πολλά εύλογα και κρίσιμα ερωτήματα που μας απασχολούν, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε και εμείς την πορεία μας για τα επόμενα χρόνια, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της οικονομίας αλλά και στις ανάγκες των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών».