Τζάμπα οι καλοσύνες της , με τον Τσίπρα

 

Δεν πάει πολύς καιρός αφότου χαμόγελα , ενθουσιασμός και φωτογραφίες από πλευράς της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου , συνόδευσαν κάθε συνάντησή της , με τον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα αλλά και με …οποιοδήποτε υπουργό του.

Αν κανείς δεν ήξερε ότι είναι Νέα Δημοκρατία , θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και όταν οξυνόταν κάποιο πρόβλημα , όπως πχ το προσφυγικό και όλοι μα όλοι διαπίστωναν ότι από τα “ θα “ της κυβέρνησης όχι μόνο τίποτε δεν θα γινόταν αλλά θα χειροτέρευε η κατάσταση , εκείνη εξέφραζε ακόμη και την …ικανοποίησή της. Άντε , που και που μετά να έβγαζε κάποια ανακοίνωση και ύστερα πάλι στο …νιρβάνα.

Έτσι αφού άφησε να περάσουν άπρακτοι από πλευράς της οι μήνες , τα χρόνια και το κυριότερον με την στάση της να εφησυχάζουν οι τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειάς της , ότι “κάτι” θα γινόταν , ξαφνικά είδε το “ φως το αληθινό”.

Και μ’ αφορμή την επικείμενη μείωση του ΦΠΑ , με μία άκρως ευγενική της ανακοίνωση , χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ , σαν να ήταν ενός υπερκομματικού φορέα πχ Εμπορικού Συλλόγου , καταγγέλει ότι «η σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας, δεν μπορεί να αντισταθμιστεί ούτε με καλές προθέσεις ούτε με κανένα άλλο μέτρο» και καλεί “ την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας». Τόσο …σκληρά !