Τι γίνεται με το « Κεράνης»;

κερανης

Ελάχιστοι μήνες έχουν παρέλθει αφ΄ότου με τυμπανοκρουσίες ο τότε υφυπουργός Οικονομικών , Τρύφων Αλεξιάδης, «εγκαινίασε» την εγκατάσταση υπηρεσιών του υπουργείου του, στο τεράστιο αυτό κτίριο επί της Θηβών , στο Ρέντη.

Παρών και μάλιστα περιχαρής – που επιτέλους θα «ζωντάνευε» το τεράστιο αυτό οικοδόμημα , ήταν και ο δήμαρχος Νικαίας-Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης. Ο οποίος ακούγοντας  τις υπουργικές  διαβεβαιώσεις  περί « άμεσης» μεταφοράς σειράς υπηρεσιών του υπουργού, όπως το ΣΔΟΕ κ.α, ενημέρωσε με απόλυτο κατηγορηματικό τρόπο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη θετικότατη αυτή εξέλιξη,που περιέγραψε ο υπουργός.

Ο Αλέξιος όμως «φαγώθηκε» στον ανασχηματισμό και οι μήνες έκτοτε περνούν , με την κυβέρνηση να επαναλαμβάνει , όπως πράττει συνήθως «θα» αλλά…μέχρις εκεί.

Το κτίριο ουσιαστικά εξακολουθεί να είναι άδειο παρά και την ολοκλήρωση των πρόσφατων και αρκετά κοστοβόρων εργασιών διαρρύθμισης  που είχε « διατάξει» ο Αλεξιάδης ,προκειμένου να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες.

Και προφανώς επειδή « η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» ο κ. Ιωακειμίδης επανέλαβε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  τη «δέσμευση» ότι σ΄όποιο ενοικιαζόμενο από το υπουργείο Οικονομικών  κτίριο λήγει η σύμβαση , δεν θα ανανεώνεται και οι υπηρεσίες που στεγάζονται  σ΄ εκείνα , θα μεταφέρονται στου « ΚΕΡΑΝΗ».