Το απέδειξαν έμπρακτα

Μετ΄επιτάσεως οι Περιφερειάρχες -μηδέ εξαιρουμένων και των κυβερνητικών – θέτουν στη συζήτηση που έχει ανοίξει για τη μεταρρύθμιση του κράτους, την ενίσχυση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ώστε να συγκλίνει μ΄ότι ισχύει σ΄όλες τις ευρωπαικές πόλεις.

Όλοι του υπογραμμίζουν “ με μια φωνή” στην κυβέρνηση ότι μόνο …συμφέρον θα έχει να τους εμπιστευτεί.Διότι επισημαίνουν , η συμβολή τους θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική στην έξοδο της χώρας από την κρίση .

Επικαλούνται γι αυτό το λόγο τις επιδόσεις τους σ΄όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης και την υπερ-απορρόφηση των ευρωπαικών κονδυλίων που τους αναλογούσαν από το προηγούμενο ΕΣΠΑ καθώς και τη δρομολόγηση -κατασκευή χιλιάδων έργων σ΄όλη την Επικράτεια.

Μάλιστα , κατά τον πρόεδρό τους και περιφερειάρχη Θεσσαλίας , Κώστα Αγοραστό, ότι έχουν να “ αποδείξουν” , το έχουν ήδη αποδείξει στην πράξη.

Αποδεικνύεται ότι είμαστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Γι αυτό στέλνουν σ΄εμάς ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και υλοποιήσουν και εμείς τα καταφέρνουμε” , τονίζει.