Όχι ΣΥΡΙΖΑ σε μετάβαση του Καμίνη στα …Σκόπια

 

 

 

Έχουν πλάκα , μεγάλη πλάκα οι κάθε λογής ΣΥΡΙΖΑίοι . Την στιγμή που η κυβέρνηση τους θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός της, Αλέξης Τσίπρας ως άλλος « Ελευθέριος Βενιζέλος» διαπραγματεύτηκε και πέτυχε συμφωνία με τα Σκόπια ανάλογης σημασίας και « επιτυχίας» όπως της « Λωζάνης» , τι λέτε ότι έκαναν;
Τα στελέχη τους – δημοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας , ψήφισαν ενάντια στη μετάβαση του δημάρχου , Γιώργου Καμίνη , στα …Σκόπια .

Όχι φυσικά γιατί είναι πολιτικά αντίθετοι  αλλά γιατί …δεν παίρνει μαζί του και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης !!!

Ο κ. Καμίνης , όπως γνωρίζετε , πρόσφατα με τον Σκοπιανό ομόλογό του , είχε υπογράψει συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των πρωτευουσών των δυο κρατών , λαμβάνοντας τα εύσημα μάλιστα από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα.
Τώρα λοιπόν , ο δήμαρχος των Σκοπίων τον προσκάλεσε να παραστεί σε εορταστικές εκδηλώσεις .
Στη σχετική λοιπόν ψηφοφορία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση μετάβασης του κ. Καμίνη στα Σκόπια , ψήφισαν ενάντια . Και σε συνάρτηση με ορισμένες απουσίες από την παράταξη του κ. Καμίνη , δεν εγκρίθηκε η μετάβασή του για διαφορά τριών ψήφων .
Και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί τι σημασία που θα είχε η συμμετοχή του κ. Καμίνη στα Σκόπια , αυτήν την περίοδο . Όπως επίσης πόσο θετικό θα ήταν αυτό και για την ίδια την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σ΄ότι αφορά την εσωτερική μας πολιτική σκηνή .
Όπως επίσης , αυτό είναι το κυριότερο , τι θα σημάνει και πως εκληφθεί από την Σκοπιανή πλευρά η μη μετάβαση του και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί!