Δυναμικά στο πλευρό της Φ. Γεννηματά ο Σγουρός

Ολόθερμη είναι η στήριξη του Γιάννη Σγουρού , στη Φώφη Γεννηματά , που όπως τονίζει “ο πολιτικός της λόγος και πολιτισμός αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς”.

Ο Γιάννης Σγουρός συνοδευόμενος από φίλους και μέλη της παράταξης «Αττική» επισκέφθηκαν τη Φώφη Γεννηματά για να της ευχηθούν καλή επιτυχία ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Κεντροαριστερά.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός , επισήμανε ότι με « τη Φώφη Γεννηματά, δώσαμε κοινούς αγώνες στην αυτοδιοίκηση» και την επισκέφθηκε “, προκειμένου να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία και να τη συγχαρώ για τη μέχρι σήμερα στάση της. Ο πολιτικός της λόγος και πολιτισμός αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς» επισήμανε και πρόσθεσε:

Είναι σαφές ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει την δημοκρατική παράταξη απαλλαγμένη από την κομματική καμαρίλα, ενωμένη και αρραγή ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Πλέον εναπόκειται στους πολίτες με τη συμμετοχή τους να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα και να στείλουν το μήνυμα ότι είναι εφικτός ένας διαφορετικός δρόμος για την χώρα, μακριά από τον άκρατο λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την άκρα συντήρηση».