Εκατοντάδες νήπια εξετάστηκαν από οδοντογιατρούς στο Μαρούσι

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σχεδόν επί ένα μήνα.

Από εθελοντές οδοντιάτρους του Πολυϊατρείου εξετάσθηκαν με τη συγκατάθεση των γονέων τους 436 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για την διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών:
Δούμα Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστοπούλου Δάφνης, Αδάμ Κατερίνας και Παλιμετάκη Χριστίνας, Μιχελάκη Ίριδας, Τζίφα Βάσιας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυϊατρείου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίησή του.
«Επενδύουμε στην εθελοντική συμμετοχή όλων των πολιτών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική συνοχή, αλλά και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των παιδιών της πόλης μας, μέσα και από τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας» υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης.