Στην Πεύκη-Λυκόβρυση δεν ξεχνούν όσους έχουν ανάγκη

Εκδήλωση ανταλλαγής ευχών και διάθεσης εορταστικών πακέτων και δώρων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, του δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης , πραγματοποιήθηκε ενόψει του Πάσχα.

Η φαρμακευτική εταιρεία “Janssen Ελλάδος” του ομίλου Johnson & Johnson, σταθερός υποστηρικτής, πλέον, των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, ετοίμασε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, με περίσσεια ευαισθησίας, εορταστικά καλάθια με πασχαλινά γλυκίσματα και δωράκια. Επίσης, το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine’s, όπως κάθε χρόνο, προσέφερε δώρα στους μικρούς φίλους τα οποία, με πολλή αγάπη, αγοράστηκαν από τις οικογένειες των μαθητών του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Αυτές τις ημέρες τις εορταστικές, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου: την εταιρεία Janssen Ελλάδος και τους εργαζομένους της, καθώς και το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine’s, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν στους κοινωνικές μας δομές για την συμβολή τους».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλλας, ανέφερε από την πλευρά του: “Είμαστε τυχεροί που στην πόλη μας υπάρχουν δύο εξέχουσες προσωπικότητες, που διακρίνονται για την ευαισθησία, τη θέληση και την αποφασιστικότητα. Είναι ο Δήμαρχος μας, Τάσος Μαυρίδης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης. Η συμβολή τους στην  κοινωνική συνοχή της πόλης μας είναι πολύ μεγάλη. Τη θέλησή τους αυτή την μετουσιώνουν σε πράξη, η κυρία Κέλυ Σταυροπούλου, Communications & Public Affairs Specialist Janssen Hellas, με την ομάδα της και εμείς με την ομάδα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού. Τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, για ό,τι έχουν κάνει και για ότι πρόκειται να κάνουν στο μέλλον. Στέλνουμε τις ευχές μας στους εργαζομένους της Janssen και τις οικογένειές τους.”