Δεν “κρύβει” πλέον τον στόχο του για την Αθήνα

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, εξέφρασε, εμμέσως πλην σαφώς, , από το βήμα του διεθνούς Συνεδρίου για τη Δημοκρατία, που πραγματοποιήθηκε στη Φυλή, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν δήμαρχος Αμαρουσίου , αξιοποίησε «πάσα» του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, ο οποίος, προσφέροντάς του αντίγραφο του πρωτοκόλλου υιοθεσίας του Δήμου Φυλής από το Δήμο Αθηναίων που είχαν συνάψει οι αείμνηστοι Νίκος Γιατράκος και Νίκος Λιάκος ευχήθηκε να επανενεργοποιήσουν οι δυο τους το πρωτόκολλο, μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
» Ο Γιώργος Πατούλης ως βέρος Αθηναίος προσπαθεί για την Αθήνα μέσα από τον όμιλό του «Ορίζοντες για την Αθήνα» υπερθεμάτισε ο Χρήστος Παππούς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα σχέδιά του.

Φαίνεται λοιπόν ότι η αποχώρηση Καμίνη  και η οριστική μεταπήδησή  του στην κεντρική πολιτική σκηνή , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς , επιταχύνει τον σχεδιασμό του κ. Πατούλη.