Εκατοντάδες στον Σγουρό

Πολύ δυναμικά ξενικά για το 2018 ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής , Γιάννης Σγουρός.
Μετά από 4 χρόνια θητείας της Ρένας Δούρου , είναι καταλυτική υπέρ του κ. Σγουρού η όποια σύγκριση.
Το τεράστιο έργο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιτελέσει σε μόλις 3,5 χρόνια , σ΄όλους τους δήμους της Αττικής , με τους δεκάδες παιδικούς σταθμούς , έργα αντιπλημμυρικής προστασίας , εκσυγχρονισμού των νοσοκομείων , αναπλάσεις υποβαθμισμένων περιοχών , αθλητικά κέντρα , δρομολόγηση οριστικών λύσεων μείζονων θεμάτων όπως της διαχείρισης των απορριμμάτων ή των ακαθάρτων λυμάτων της Ανατολικής Αττικής κ.α , ρίχνει βαριά τη “ σκιά” του στην παντελώς ανίκανη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής , υπό της κυρίας Δούρου.
Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν και συγκρίνουν ενώ αποκαλύφθηκαν τα ψευδή ταξίματα και χοντρά ψέμματα της κυρίας Δούρου και της παράταξής της , με τα οποία υφάρπαξαν τη ψήφο των πολιτών και επικράτησαν οριακά ακόμη και με τη ψήφο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής . Αντίθετα με τον κ. Σγουρό , ο οποίος πριν τον καθοριστικό β΄γύρο δήλωσε δημόσια ότι δεν θέλει τη ψήφο Χρυσαυγιτών ψηφοφόρων .Μάλιστα έχει μηνύσει και ηγετικό στέλεχος του κόμματος αυτού.
Την Κυριακή λοιπόν , 14 του μηνός , ο κ. Σγουρός κόβει την πίτα της παράταξης του “ Αττική” , στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Λ. Μεσογείων 15, ( 4ος όροφος), στις 11.30 το πρωί.
Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρόν δεκάδες δήμαρχοι και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη καθώς και εκατοντάδες πολίτες κατακλύζοντας την αίθουσα , όπως συνέβη και πέρυσι, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει ο Γιάννης Σγουρός .

Μάλιστα πέρυσι είχε παραστεί και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά, η οποία εξήρε το έργο και το ήθος  του κ. Σγουρού και εξέφρασε τη βεβαιότητά της  , ότι θα είναι  νικηφόρα η μάχη που θα δώσει.  Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Σγουρό, διακεκριμένοι συμπολίτες μας για τη σημαντική προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση, στην υγεία, στον αθλητισμό.