Καταθέτει μήνυση κατά Δούρου ο Πατούλης

Πραγματικός εφιάλτης έχει γίνει για την περιφερειάρχη Αττικής , Ρένα Δούρου , ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης , από την πρώτη στιγμή αμφισβήτησε τα “πρωτεία” που θεώρησε η κυρία Δούρου ότι είχε με την ανάληψη της θέσης της περιφερειάρχη , κάτι όμως που φαίνεται ότι έχει μεγάλες επιπτώσεις , διότι , όπως καταγγέλλει αντιμετωπίζει αποκλεισμό ο Δήμος του, από τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.Κι αυτό παρότι έχει κατεθέσει , όπως υπογραμμίζει , ολοκληρωμένους φακέλους για τη χρηματοδότηση και δημοπράτησή τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού , που μέχρι τώρα δεν έχει εγκριθεί.

Έτσι ακούγοντας στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ , το δήμαρχο του Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα να λέει πως είναι δυνατόν να μην του έχει εγκριθεί όταν έχει εγκριθεί σ΄όλους τους άλλους που κατέθεσαν , τότε ποιός είδε τον Πατούλη και δεν τον φοβήθηκε.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της κυρίας Δούρου . Επίσης ότι θα ζητήσει εγγράφως και εξωδίκως από την Περιφέρεια Αττικής , πότε κατέθεσαν – με τους σχετικούς αριθμούς πρωτοκόλλου-αντίστοιχες προτάσεις άλλοι δήμοι της Αττικής , σε ποιούς τις ενέκρινε και σε ποιούς όχι και γιατί .