Αισιοδοξεί ο Φιλίππου για κυβερνησιμότητα στο δήμο Σαρωνικού

Αισιόδοξος ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα κυβερνησιμότητας στο Δήμο του Σαρωνικού από 1η Σεπτεμβρίου δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και νεοεκλεγείς δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.
«Κάναμε σημαντική και σπουδαία δουλειά στην Περιφέρεια Αττικής γενικά και στον τομέα της Ανατολικής Αττικής ειδικότερα. Έγινε μια σοβαρή δουλειά, έπαιξε ρόλο η πολιτική συγκυρία και δεν αναγνωρίστηκε αυτή η δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλίππου.
Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο του Σαρωνικού που παρά την τεράστια κομματική πόλωση, τελικά ψήφισε αυτοδιοικητικά, έκανε λόγο για μία μεγάλη ανατροπή, η οποία προήλθε κυρίως λόγω της στασιμότητας και του αποσυντονισμού της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Γιώργου Σοφρώνη.
Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλίππου έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της νέα Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού την διαχείριση των απορριμμάτων, τη δημιουργία δικτύου αποχέτευσης και τη διεκδίκηση του παραλιακού μετώπου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Φιλίππου στο παρακάτω link: