Ανοιχτή επιστολή Μίχου για την στήριξη του στο β΄γύρο


Να τον εμπιστευτούν , όπως έπραξαν για τετραετίες αλλά και την περασμένη Κυριακή , αναδεικνύοντας τον πρώτο , ζητεί από τους συμπολίτες του , ενόψει του β΄γύρου , μεθαύριο Κυραική , ο πρώην δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας , Λάμπρος Μίχος .
Ο κ. Μίχος , που αντιμετωπίζει τον νυν δήμαρχο , Γιώργο Καπλάνη ,που την προηγούμενη Κυραική ήρθε δεύτερος και με μεγάλη διαφορά , αναφέρει τα εξής στην ανοιχτή επιστολή του :
«Ελάχιστες μέρες μείνανε για να ζήσουμε το όνειρο:
Να ξαναγίνει η πόλη μας καθαρή, με καλοφωτισμένες γειτονιές, με ανοιχτές παιδικές χαρές, με όμορφους και προστατευμένους κοινόχρηστους χώρους, ζωντανές πλατείες, φιλικές υπηρεσίες, με καλή συγκοινωνία, φροντισμένα σχολεία, με υποδειγματικές κοινωνικές υπηρεσίες.
Με την υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης, την επαναλειτουργία του ΠΑΝΘΕΟΝ, την αξιοποίηση της ΒΙΟΧΡΩΜ σε Ακαδημία Τεχνών, την κατασκευή Κολυμβητηρίου, την πλήρη λειτουργία των αθλητικών χώρων και όλα όσα αναφέρονται στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ», το οποίο σας παρακαλώ να κρατήσετε για να παρακολουθείτε την πρόοδο της πόλης μας.
Να ξαναγίνει ο ξεχαρβαλωμένος δήμος μας μια καλοκουρδισμένη μηχανή.
Να γίνουν όλα όπως παλιά κι ακόμα καλύτερα.
Όλα αυτά, δεν είναι μια μακρινή προσδοκία. Είναι πολύ κοντά. Είναι η απόφασή σας. Είναι η ψήφος σας της ερχόμενης Κυριακής.
Δεν σας ζητώ τίποτα περισσότερο από την εμπιστοσύνη σας, την οποία μου δίνατε απλόχερα παλιά, την οποία μου δείξατε με το παραπάνω την προηγούμενη Κυριακή και σας ευχαριστώ θερμά γι αυτό.
Με πίστη στις δυνατότητες της πόλης μας και στη διαρκή στήριξή σας είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.
Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω ότι θα τηρήσω στο ακέραιο, όλες τις δεσμεύσεις μου απέναντί σας, όπως έκανα πάντα».