« Αριστερή Παρέμβαση»: Δεν έχουν θέρμανση οι παιδικοί σταθμοί Βύρωνα

paidikos stathmosΓια μια ακόμη φορά, και παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής, ήρθαν στην επιφάνεια τα αδιέξοδα της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται τόσο ο ίδιος ο δήμος Βύρωνα, όσο και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του, τονίζει η Δημοτική παράταξη « Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα’
Όπως αναφέρει, πέντε παιδικοί σταθμοί (1ος, 5ος, 6ος, 7ος ,9ος ) δεν έχουν πλέον θέρμανση, γιατί  « το νομικό πρόσωπο αδυνατεί να πληρώσει το πετρέλαιο και έτσι τα δεκάδες βρέφη και νήπια που φιλοξενούνται σε αυτούς δεν μπορούν να ζεσταθούν».
Η  « Αριστερή Παρέμβαση» καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή ότι « την ίδια ώρα βρίσκει χρήματα για δαπάνες δημοσίων σχέσεων και επιβάλλει υπέρογκα δημοτικά τέλη». Σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη δεν είναι η πρώτη φορά που οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου , αντιμετωπίζουν προβλήματα. « Η βάρβαρη πολιτικού του μνημονίου που με ευλάβεια εφαρμόζει η τρικομματική κυβέρνηση, αλλά και η πολιτική της δημοτικής αρχής έχουν οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία τους παιδικούς σταθμούς» , σημειώνει . Και καλεί τη δημοτική αρχή να λύσει άμεσα το θέμα της θέρμανσης στους παραπάνω σταθμούς όπως και « να μην προσπαθήσει για άλλη μια φορά να μεταφέρει τις ευθύνες σε τρίτους, καθώς αυτή ασκεί διοίκηση και έχει την πλήρη ευθύνη για την οικονομική κατάσταση του νομικού προσώπου και του δήμου συνολικότερα».