Πρωτοφανή ανικανότητα και ολιγωρία , επιρρίπτει στη Δημοτική Αρχή Ζαμπούκη , ο επικεφαλής της παράταξης « Πόλη και Πολίτες» και πρώην δήμαρχος , Βαγγέλης Λαμπάκης .
Σ’ ανακοίνωση του , ο κ. Λαμπάκης τους κατηγορεί ότι κατάθεσαν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ μόλις την τελευταία ημέρα της σχετικής προσθεσμίας και χωρίς τεύχη δημοπράτησης , με κίνδυνο την απένταξη του , την πρόταση του δήμου για την αποθήκη 4 της ΓΑΙΑΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης.
Ο κ. Λαμπάκης , επισημαίνει ότι η δική του μέχρι πρότινος Δημοτική Αρχή είχε ολοκληρώσει « πλήρως την μελέτη, τις αδειοδοτήσεις, και είχαν απομείνει μόνο τα τεύχη δημοπράτησης.
Δυστυχώς η νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κο Ζαμπούκη και Αντιδήμαρχο τον κο Αραμπατζή ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, χωρίς να προσθέσουν το ελάχιστο και την κατάθεσαν την τελευταία ημέρα (31-10-2019) χωρίς βέβαια τεύχη δημοπράτησης ( με κίνδυνο απένταξης ).
Αυτό βέβαια δεν θα μας ενοχλούσε, εάν το θράσος του νέου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Αραμπατζή και του απόλυτα άλαλου νέου Δημάρχου, δεν έφθανε μέχρι το σημείο να μας «κατηγορήσει» ότι εμείς ολιγωρήσαμε για την κατάθεση.
Τους προσφέραμε το εργο στο πιάτο, αλλά έπρεπε το έτοιμο φαγητό να τους το ταϊσουμε κιόλας.
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ- ΘΡΑΣΟΣ – ΑΓΝΩΣΙΑ –ΑΔΡΑΝΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ Υ.Γ. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μετά από αγώνα 2 ετών καταφέραμε προ εξαετίας να πάρουμε κατά χρήση για 40 χρόνια τις 6 αποθήκες ( αριστερά και δεξιά από το τελωνείο Αλεξ/πολης) μπροστά από το λιμάνι
Ακολούθησε η επίπονη εργασία της εκπόνησης μελετών για την ανάπλαση του κτιριακού συμπλέγματος και για κάθε μία χωριστά και τελικά ολοκληρώσαμε μελέτες και αδειοδοτήσεις.
Οι τρείς αποθήκες εντάχθηκαν στο ΣΒΑΑ με προυπολογισμό συνολικό 8.000.600,00€ και ήδη μετά από σκληρή μάχη μεταξύ των αναδόχων εργολάβων και ολοκλήρωση της δημόσιας διαγωνιστικής διαδικασίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για την υπογραφή εντός ολίγου, της σύμβασης για την ανακατασκευή τους με την εξασφαλισμένη εδώ και δύο χρόνια ως προελέχθη την χρηματοδότηση τους.
Η τέταρτη αποθήκη είναι αυτή περί ης ο λόγος, όπου φάνηκε όλη η γύμνια και το θράσος των αυτοδιοικητικών ριφιφίδων χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό, παρά μόνο την αίτηση ένταξης και αυτή την τελευταία ημέρα με ελλείψεις!!!
Κρίμα – κρίμα – κρίμα!!!!».