«ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ». Μετά τον φόρο ΤΑΠ θα ακυρώσουμε και την λεγόμενη ελεγχόμενη στάθμευση

dorylaos

Θα καταργήσει, όπως έπραξε και με το φόρο ΤΑΠ,   την ελεγχόμενη στάθμευση που ξεκίνησε να εφαρμόζει ο Δήμος Αμαρουσίου , δεσμεύεται η παράταξη « Για ένα νέο Μαρούσι» του Δορύλαου Κλαπάκη.

Η παράταξη της ήσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, ανακοίνωσε ότι ήδη προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της απόφασης ενώ προειδοποιεί την εταιρία που έχει αναλάβει για την οικονομική ζημία που θα υποστεί καλώντας την να τη διεκδικήσει από την προσωπική περιουσία του Δημάρχου , κ. Πατούλη.

Τον οποίο χαρακτηρίζει « απελπισμένο» εξαιτίας του ότι τον « υποχρεώσαμε  να επιστρέψει  στους δημότες  την παράνομη 100%  αύξηση   του Δημοτικού  φόρου  ΤΑΠ   , καθώς  έσπευσε  να  τον εισπράξει  προκαταβολικά μέσω ΔΕΗ».

Και καταγγέλλει ότι « παρά του ότι  ο αποτυχημένος  Δήμαρχος  για να τιμωρήσει   τους  δημότες Αμαρουσίου ( οι οποίοι προφανώς  επειδή τον πίστεψαν ότι θα τους διορίσει στον Δήμο ,τον ψήφησαν )   έχει αυξήσει απίθανα  και παράνομα   τα Δημοτικά τέλη   εφεύρε    νέα  μέθοδο  να μαζεύει  πάλι παράνομα  χρήματα  από τους δημότες   για να πληρώνει  τις γυναίκες  τα παιδιά   και φίλους  των Δημοτικών  του Συμβούλων  που έχουν γεμίσει  από το παράθυρο ( εκτός ΑΣΕΠ ) έναν  κατεστραμμένο  Δήμο Αμαρουσίου».

« Αποφάσισε  λοιπόν», τονίζει στην ανακοίνωση της , η παράταξη , « με  το πρόσχημα της  λεγόμενης  ελεγχόμενης στάθμευση  , σε μια περίοδο γενικής φτώχειας  όχι μόνο  να  προσθέσει και αυτός  το δικό του χαράτσι  στα σπίτια των  δημοτών  , για να έχουν , όπως μας λέει , δικαίωμα  να  σταθμεύουν οι δημότες  …έξω από το σπίτι τους στον δρόμο που άφησαν από τις ιδιοκτησίες  τους

Αλλά να πληρώνουν τα παιδιά των δημοτών τον ιδιώτη ,  όχι μόνο με  εισιτήρια   όταν  επισκέπτονται τους  δικούς  τους αλλά και  με  επιπλέον πρόστιμα ,  αν τολμήσουν να μην πιουν τον καφέ τους μέσα σε δυο λεπτά  , καυτό και στα όρθια».

Επίσης αναφέρει ότι « θρασύτατα  απαιτούν από τους δημότες έγγραφη  δήλωση υποταγής  ότι  αποδέχονται  την παράνομη αυτή εφεύρεση Πατουλη , ώστε να μην διαμαρτύρεται κάνεις  όταν τα πρόστιμα  φτάνουν στο σπίτι του» .

Σύμφωνα με την παράταξη . «επειδή  αυτή η απόφαση είναι όχι μόνο  παράνομη αλλά και άθλια  , δηλώνουμε και δεσμευόμαστε  ενημερώνοντας   τους  δημότες Αμαρουσίου ότι συτή η απόφαση  έχει προσβληθεί  και  τελικά θα καταργηθεί  , ως εκ τούτο να μην καταβληθεί ούτε ένα ευρώ ούτε ως χαράτσι , ούτε ως εισιτήριο  , ούτε ως πρόστιμο μέχρι  οι Υπηρεσίες του Δημόσιου και το  Συμβούλιο της  Επικρατείας  αποφασίσουν τελικά  την κατάργηση της» .

–          Ενημερώνει , « παράλληλα τον ιδιώτη που θα επιχειρήσει να εμπλακεί εν γνώση του  σε αυτήν την προσπάθεια  λεηλασίας  των δημοτών Αμαρουσίου , ότι  μετά την κατάργηση της απόφασης Πατουλη , είτε  από την Δικαιοσύνη είτε  από  το νέο  Δημοτικό Συμβούλιο που θα εκλέγει  τον επόμενο χρόνο  , τα όποια χρήματα που τυχόν ήθελε να διεκδικήσει για την ζημία που θα υποστεί  με την κατάργηση  της  λεγόμενης  παράνομης  Ελεγχόμενης  Στάθμευσης ,  θα πρέπει να τα διεκδικήσει και να  τα εισπράξει  από  την προσωπική περιουσία του Γ.  Πατουλη και όσων Δημοτικών Συμβούλων   ψήφησαν αυτό την   παράνομη απόφαση   και όχι από τον Δήμο .