Γ. Γιαννακόπουλος: « Οδηγός» μας  το έργο -παρακαταθήκη Καλλίρη

Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο – παρακαταθήκη του αείμνηστου δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, να συγκρουστεί με νοοτροπίες του παρελθόντος και να ενώσει δυνάμεις του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι σχεδόν έξι μήνες μετά τον αδόκητο χαμό του ιδρυτή της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» και τέως Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, η παράταξη, μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα από τη μια, απούσας της δημοτικής ομάδας από την άλλη – πλην του κ. Μαρίνη-, ανέδειξε τον κ. Γιαννακόπουλο ως νέο επικεφαλής της.

«Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου η 2η συνεδρίαση των μελών της παράταξης. Συμμετείχαν 35 ενεργά μέλη του ψηφοδελτίου, ενώ από τη Δημοτική ομάδα ήταν παρών ο κ. Πέτρος Μαρίνης και μέσα από μια δημοκρατικότατη διαδικασία εξελέγην επικεφαλής», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γ. Γιαννακόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο αδόκητος χαμός του Κώστα Καλλίρη και η απλή αναλογική έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς υποψηφίους, ωστόσο δικό του μέλημα είναι η ενοποίηση του κομματικού του χώρου και παράλληλα η διεύρυνση της παράταξης, προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση του 2014…!

Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, ο κ. Γιαννακόπουλος σημείωσε ότι θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να έρθει σε επαφή, τόσο με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, όσο και με την επικεφαλής του Συνδυασμού στο Δ.Σ. κ. Μαρία Βαρσαμιδάκη, προκειμένου να επιτευχθούν οι απαραίτητες συναινέσεις. Επίσης, δήλωσε ανοιχτός σε συζητήσεις, τόσο με τους ανεξάρτητους της δημάρχου Τίνας Καφατσάκη, όσο και με τα στελέχη της παράταξης του Αντώνη Πέττα.

Αναφερόμενος, τέλος, στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής ο Γ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε ότι αρκείται σε μια απλά διαχειριστική λογική, η οποία δεν επαρκεί να πάει το Δήμο Ζωγράφου ένα βήμα πιο μπροστά.

«Επικοινωνούμε το πρόγραμμα της παράταξής μας και στο επόμενοι διάστημα θα επιχειρήσουμε διεύρυνση με ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα», κατέληξε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Γιαννακόπουλου στο παρακάτω link: