Δεν στηρίζει κανέναν ο Γερουλάνος στον β’ γύρο


Σύμφωνα με την προσωπική τους άποψη και όχι με παραταξιακή « γραμμή» θα ψηφίσουν – όσοι προσέλθουν στην κάλπη_ στο β΄γύρο , ανάμεσα στους δυο εναπομείναντες διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας , οι ψηφοφόροι της παράταξης « Αθήνα είσαι εσύ» του Παύλου Γερουλάνου.
Σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων δημοσιογράφων , ο κ. Γερουλάνος, δήλωσε ότι οι ψηφοφόροι του , « είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση, άνθρωποι που ξεπέρασαν την πόλωση και τις κομματικές αγκυλώσεις για να αναδείξουν μια διαφορετική άποψη για την πόλη, αλλά και την πολιτική».
Ακόμη υπογραμμίζει ότι « η λογική της λειτουργίας της παράταξής μας, ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, που γεννήθηκε και δυνάμωσε με τη στήριξη τους στις γειτονιές της Αθήνας, ο τρόπος που κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και η πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν μας επιτρέπουν να αποπειραθούμε να κατευθύνουμε τους συμπολίτες που μας προτίμησαν στον πρώτο γύρο».
Ο κ. Γερουλάνος τονίζει ότι εάν « στον δεύτερο γύρο είχαν περάσει εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και ακραίων απόψεων θα ήταν πολιτική και ηθική υποχρέωση» να καλέσει τότε τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τον υποψήφιο της .
Ο κ. Γερουλάνος , επισημαίνει ακόμη ότι « οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας με τους δύο υποψηφίους, Νάσο Ηλιόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη και τις παρατάξεις τους έγιναν σαφείς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα το καλό της πόλης και σφοδρό αντίπαλο στις περιπτώσεις που το συμφέρον των Αθηναίων δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα».