Ζητούν να παραιτηθεί και από Δημοτικός Σύμβουλος ο Τσουμάνης

Κοινή συνεδρίαση γραμματείας και δημοτικής ομάδας της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» , του πρώην δημάρχου Θωμά Μπέγκα, πραγματοποιήθηκε προ ημερών .
Μοναδικό θέμα η ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος δημοτικού σύμβουλου της παράταξης , Φίλιππου Τσουμάνη.
Ο κ. Τσουμάνης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ στις δύο δημοτικές περιόδους που η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» διοίκησε το Δήμο.
Στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται ότι « ο ίδιος αποφάσισε για δικούς του λόγους να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», και να αποχωρήσει από τη γραμματεία της, όπως αναφέρει στην επιστολή του.
Πεποίθηση όλων μας είναι ότι γεγονότα σαν κι αυτό το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να σφυρηλατήσουν την ενότητα της παράταξής μας.
Η πολιτική δεοντολογία επιτάσσει στον κ. Τσουμάνη να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.
Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», η μεγάλη παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα χρόνια», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.