Καταγγέλλει τις “αδέσποτες» υποσχέσεις Μίχου, ο Γιάγκας

Να υλοποιήσει ο νυν Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας , Λάμπρος Μίχος «έστω και μία από τις υποσχέσεις του» καταθέτοντας αμέσως πρόταση γιια χρηματοδότηση ίδρυσης δτο Δήμο καταφυγίου για αδέσποτα ζώα , ζητεί ο Μιχάλης Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».
Σ΄ανακοίνωση του , ο κ. Γιάγκας , υπενθυμίζει στον κ. Μίχο , τι δήλωνε, στις 6 Ιουνίου 2019 στο προφίλ του στο FB, για το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και για τη χρηματοδότηση κατασκευής καταφυγίου για ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ συντροφιάς:
«Ευτυχώς, έγραφε, η υποβολή προτάσεων διαρκεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019, οπότε θα προλάβουμε, ως νέα δημοτική αρχή, να τακτοποιήσουμε αυτό το θέμα, σε συνεργασία με τις φιλοζωικές κινήσεις του δήμου μας».
Μάλιστα, σημειώνει ο κ. Γιάγκας αυτή η ανάρτησή του πήρε 250 περίπου «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ», πολλά «ΜΠΡΑΒΟ» και επιδοκιμαστικά σχόλια , παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία.
Ωστόσο σημειώνει ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία πέρασε και δεν «τακτοποίησε» το θέμα. Και τον ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση για την κατάθεση των προτάσεων των Δήμων, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2020.
Γι αυτό τον καλεί , να είναι συνεπής στις διακηρύξεις του, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να καταθέσει άμεσα πρόταση χρηματοδότησης για να αξιοποιηθούν και να μη χαθούν περίπου 300.000 Ευρώ.
«Για να δικαιωθούν και τα like και τα Μπράβο και τα επιδοκιμαστικά σχόλια.Για να μη χαθεί κι αυτή η ευκαιρία, όπως ΔΥΣΤΥΧΩΣ χάθηκε το αντίστοιχο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αδέσποτα ζώα, το οποίο επίσης έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας βροντοφώναξε, ΑΠΩΝ», τονίζει ο κ. Γιάγκας .