Καταγγελίες Ντηνιακού για το τι παρέλαβε.Μαζική η κοπή πίτας της παράταξης

Στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου έγινε η κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» του Δημάρχου, Βαγγέλη Ντηνιακού.
Στην ομιλία του , ο κ. Ντηνιακός , αναφέρθηκε στην αρνητική κατάσταση που η Δημοτική Αρχή παρέλαβε στον Δήμο και έκανε έναν απολογισμό της δουλειάς που έχει ήδη γίνει και των έργων και παρεμβάσεων που είναι ώριμα για να αρχίσει η υλοποίησή τους μέσα στο 2020.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:
Στα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Χαϊδαρίου με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπη από την πρώτη ημέρα η νέα Δημοτική Αρχή και στις άμεσες προσπάθειες της για τον εξορθολογισμό και την βελτίωση των Οικονομικών, που ήδη αποδίδουν θετικά αποτελέσματα.
Στην διεκδίκηση από κάθε διαθέσιμη πηγή πόρων για έργα και υποδομές στον Δήμο με την γρήγορη ωρίμανση μελετών και την υποβολή σωστά καταρτισμένων προτάσεων χρηματοδότησης.
Στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και τις παρεμβάσεις συντήρησης των υποδομών της πόλης. Την δημιουργία Γραφείου Δημότη. Την αναβάθμιση της καθαριότητας και το ξεκίνημα, ουσιαστικά από το μηδέν, της ανακύκλωσης.
Στις διαδικασίες που προχωρούν για την προμήθεια λεωφορείων και την λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Στον σχεδιασμό της αντικατάστασης όλου του δημοτικού φωτισμού με LED.
Στην αναβάθμιση του σάιτ του Δήμου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.
Στην διοργάνωση αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων χωρίς επιβάρυνση του Προϋπολογισμού του Δήμου.
Στην συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και περιβαλλοντικές οργανώσεις για την αναβάθμιση του πρασίνου και την ανάδειξη του Χαϊδαρίου σε Πράσινη Πόλη.
Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός έκανε ειδική αναφορά στην διεκδίκηση από τον Δήμο της Προβλήτας 4 στην Ακτή Σκαραμαγκά. Όπως είπε, παρά την αιφνιδιαστική και με πλήρη έλλειψη διαβούλευσης και διαφάνειας ψήφιση της τροπολογίας για παραχώρηση της Πλατφόρμας 4, το θέμα δεν έχει κλείσει. Ο Δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα κλιμακώσει τον αγώνα του με κάθε πρόσφορο μέσο. Γιατί η Προβλήτα 4 δεν πωλείται. Ανήκει στον Δήμο και στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι:
Γιάννης Λοβέρδος, Βουλευτής Δυτικού Τομέα. Κρίτων Αρσένης, Βουλευτής Δυτικού Τομέα. Μαρία Αθανασίου, Βουλευτής Δυτικού Τομέα. Γιάννης Γκίκας, Δήμαρχος Αιγάλεω. Κυριάκος Ντηνιακός, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Κώστας Σπηλιόπουλος, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην Υπουργός, Λευτέρης Καπετανάκης, υποψήφιος Βουλευτής. Ελένη Νοτοπούλου, υποψήφια Βουλευτής. Ιωάννα Λαχανά, υποψήφια Βουλευτής. Ισίδωρος Πρώιος, Πρόεδρος ΨΝΑ «Δρομοκαϊτειο». Γεώργιος Χριστοφοράκης, Πρόεδρος Χριστοδουλείου Ιδρύματος. Τσούκαλης Γεώργιος, σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μάνδρος Ηλίας, Αντιπρόεδρος ΕΕΑ, Αντιδήμαρχος Αιγάλεω. Ιωάννης Βελέντζας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Νεοφωκαέων. Σωκράτης Δεληγιάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Κάτω Αφαίας Σκαραμαγκά. Τζένη Μπέτση, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών. Απόστολος Χριστοδουλάκης, Πρόεδρος της Εστίας Κρητών. Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Πυργουσών. Πλάτων Δεσάντης, Πρόεδρος του Α.Ο. Πήγασος. Γιώργος Καπόγλου, Πρόεδρος της Α.Ε. Χαϊδαρίου. Χαρά Καβάλα, Πρόεδρος του Α.Σ. Ιπποκράτης. Θεόδωρος Δριβαλιάρης, Α.Ο. Θρίαμβος Βόλεϊ. Βικτωρία Ζωγράφου, Πρόεδρος Α. Σ. Αφαία Χαϊδαρίου. Κορίνα Πολίτη, πρωταθλήτρια του Στίβου. Ελισάβετ Μπούρα, σύλλογος Μαμάδες στον Δρόμο. Θανάσης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου.