Κ. Ασκούνης : Προτιμά να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα ο κ.Κάρναβος

Το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής του Δ.Κάρναβου , στην Καλλιθέα , για παραχώρηση σε ιδιώτες της Ναυταθλητικής Μαρίνας και των κτηρίων που στεγάζονται εδώ και δεκαετίες οι Ναυταθλητικοί όμιλοι που είναι εγκατεστημένοι στην παραλία ,γίνεται πράξη , καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος , Κώστας Ασκούνης .
“Προτιμά να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα αντί να στηρίξει τον ναυταθλητισμό και τους Συλλόγους, που εχουν αναδείξει Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, που τίμησαν την Ελλάδα και την Καλλιθέα” τονίζει σε ανάρτηση του , στην ιστοσελίδα του.
Όπως αναφέρει , ανταποκρίθηκε και συμμετείχε στο κάλεσμα – σύσκεψη των 4 ναυταθλητικών ομίλων που έγινε και με την παρουσία του προεδρείου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
“Στην μεγάλη συγκέντρωση των μελών και φίλων των ομίλων εκφράσαμε την αντίθεσή μας στα σχέδια του κ.Κάρναβου τόσο εμείς, όσο και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Τέλος, αναπτύξαμε το εναλλακτικό σχέδιο της παράταξης μας, που προβλέπει την αναβάθμιση της περιοχής και την δημιουργία Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ο και τους Ναυταθλητικούς ομίλους.
Όλες οι παρατάξεις συμφωνήσαμε το θέμα να έρθει κατά προτεραιότητα στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεσμευτήκαμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν οι όμιλοι”, τονίζει στην ανάρτηση του , ο κ. Ασκούνης .