Με στοιχεία ο Γιάγκας διαψεύδει τον Καπλάνη για τα θαλάσσια μπάνια

Με έγγραφα , ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» , Μιχάλης Γιάγκας , διαψεύδει την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καπλάνη “ότι περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας συμμετείχαν στα δωρεάν θαλάσσια μπάνια το φετινό καλοκαίρι”.

Σε ανακοίνωση του , την οποία συνοδεύει με το έγγραφο που παραθέτουμε , αναφέρει ότι
όλοι γνωρίζουν “ από προηγούμενες χρονιές, ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, χρόνια τώρα, περίπου 450 συμπολίτες μας.
Γνωρίζω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την εισήγηση των υπηρεσιών και του Αντιδημάρχου, τον προϋπολογισμό, την πρόσκληση υποβολής προσφορών του Δημάρχου, τη Σύμβαση.
Όλα καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα, 44 πούλμαν συνολικά για 5 μέρες σημαίνει 9 πούλμαν την ημέρα. 9 πούλμαν την ημέρα επί 50 άτομα το πούλμαν, ίσον 450 άτομα. Τόσοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και εννοείται ότι πηγαίνουν και τις 5 μέρες.
Συγγνώμη που είμαι τόσο αναλυτικός. Προσπαθώ να καταλάβω αν κάπου κάνω λάθος;
Μήπως ξέρει κανείς άλλο τρόπο υπολογισμού; Από αυτούς που εξέδωσαν την ανακοίνωση, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να το συλλάβει και ούτε έχω τη Δύναμη να Πολλαπλασιάζω τον Άρτο.
Αντιλαμβάνομαι τις σκοπιμότητες του κ. Καπλάνη να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις για το ανύπαρκτο έργο του. Γι’ αυτό διαφημίζει την επίσκεψή του στο κοινωνικό φαρμακείο και προβάλλει έργα άλλων φορέων ως δικά του. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Όχι να αλλάζουμε και την πραγματικότητα” καταλήγει στην ανακοίνωση του, ο επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».