«Υφάρπαξε» ψήφους με « ψέματα» ο Μίχος καταγγέλλει ο Καπλάνης

«Παχιά λόγια και ψέματα με κοντά ποδάρια απλά για την υφαρπαγή ψήφων» ήταν σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας , Γιώργο Καπλάνη , «το περίφημο προεκλογικό του σχέδιο και η ετοιμότητα του επιτελείου του» που διαβεβαίωνε ότι είχε ο νικητής των δημοτικών εκλογών , Λάμπρος Μίχος.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του , ο κ. Καπλάνης , επικεφαλής τώρα της μείζονος μειοψηφίας και της παράταξης « Αγ. Βαρβάρα η δική μας πόλη», ο κ. Μίχος , επιχειρεί να απαξιώσει το έργο που του άφησε η Δημοτική του Αρχή , στον τομέα του αθλητισμού .
«Μας είπε ότι βρήκε ανεπάρκειες στον τομέα του Αθλητισμού και οφείλουμε να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη…. Διότι, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, του αφήσαμε ένα στάδιο κατά 90% έτοιμο, ανοικτές εγκαταστάσεις άθλησης, πρωτότυπα προγράμματα άθλησης, κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας με τους αθλητικούς συλλόγους, ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους σε όλα τα σχολεία, επιστημονικό προσωπικό, στρατηγικό σχεδιασμό για τον αθλητισμό (δείτε το πρόγραμμα μας), αθλητικά έργα υπό υλοποίηση και φυσικά ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ανακαίνιση των κλειστών γυμναστηρίων και την αγορά εξοπλισμού ύψους 600.000 ευρώ. Άραγε τι άλλο θα ήθελε για να ξεκινήσει;;;;» , τονίζει ο κ. Καπλάνης.