Χρ. Βοσκόπουλος: Η Καισαριανή δεν αντέχει άλλη χαμένη ευκαιρία

 

Η στενά κομματική πολιτική της δημοτικής αρχής Σταμέλου, η οποία λειτουργεί με τη λογική «πρώτα το κόμμα και μετά η πόλη», είχε ως αποτέλεσμα τη στασιμότητα της Καισαριανής τα τελευταία 4 χρόνια, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καισαριανή Τώρα» και υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Δεν αντέχει η Καισαριανή άλλη χαμένη ευκαιρία. Πρέπει η πόλη-σύμβολο να αλλάξει σελίδα και να βγει από την υπανάπτυξη τόσο σε δομές όσο και σε νοοτροπία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βοσκόπουλος, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι ηγείται μίας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτός σε στήριξη κομμάτων, αλλά με εξασφαλισμένη την αυτονομία και διαφορετικότητα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σαφώς η απλή αναλογική είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δίκαιο εκλογικό σύστημα, εντούτοις υπάρχει σοβαρός ενδοιασμός για την έλλειψη κουλτούρας συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο.

«Δεν μας φοβίζει η απλή αναλογική, εξάλλου ήμασταν εξαρχής πολυσυλλεκτική παράταξη με πανσπερμία ιδεών! Το θέμα είναι αν θα λειτουργήσει στην πράξη το νέο σύστημα», ήταν τα λόγια του κ. Βοσκόπουλου, ο οποίος αναφερόμενος συγκεκριμένα στο Δήμο Καισαριανής εκτίμησε ότι θα επιτευχθούν οι αναγκαίες για τη λειτουργία του δήμου συνθέσεις-συνεργασίες.

Τέλος, ο Χρήστος Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στη διχογνωμία με τη δημοτική αρχή για το θέμα του σταθμού του Μετρό, αλλά και για το γεγονός ότι 4 χρόνια μετά την απόδοση του χώρου του σκοπευτηρίου στο Δήμο, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ο τρόπος αξιοποίησής του…!

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Βοσκόπουλου στο link:https://www.mixcloud.com/94fm/ο-χρήστος-βοσκόπουλος-στον-940/