«Μουσικές Αποχρώσεις και Μελωδικά Χαμόγελα για τον Εθελοντισμό» στον Άλιμο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ποιοτική μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Αποχρώσεις και Μελωδικά Χαμόγελα για τον Εθελοντισμό», παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στη θεατρική σκηνή του Δήμου Αλίμου Κάρολος Κουν.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για τον Εθελοντισμό και διοργανώθηκε από τον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλίμου και τον Όμιλο «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (Φιλανθρωπικό, Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό και Αθλητικό Όμιλο).
Στη συναυλία ερμηνεύθηκαν γνωστές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, από τους Γεωργία Βεληβασάκη (φωνή-κιθάρα), Λευτέρη Ανδριώτη (λύρα), Δημήτρη Σαρλάνη (φωνή-κιθάρα), Παναγιώτη Τσίρο (Φωνή-κιθάρα), Κίμωνα Αντωνίου (πιάνο) και τους «BLUE CAT» Μαρία Κώττα (φωνή), Σταύρο Λινό (πιάνο), Γιώργο Γαλόπουλο (διπλό μπάσσο) και Τεό Χριστοδούλου (ντραμς).

   Η Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου Μαρία Μουτσάτσου, αφού μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού, συνεχάρη τα παιδιά για την άψογη ερμηνεία τους και ευχαρίστησε το Πρόεδρο του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» Γιώργο Δρίτσα, για την συμμετοχή του, στη διοργάνωση της εκδήλωσης.