Συναυλία του Μ. Παούρη στον Ταύρο

Το Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο 9 Ιουνίου , στις 20.30, θα ταξιδέψει μουσικά τους πολίτες, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με το πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα από τον παγκοσμίως γνωστό βιρτουόζο του μπουζουκιού, τον Ταυριώτη Μιχάλη Παούρη!

«Κατά τρόπον Λαϊκόν», ο πολυβραβευμένος παγκοσμίως σολίστας του μπουζουκιού Μιχάλης Παούρης, θα δώσει μία μαγική μουσική παράσταση με τραγούδια μεγάλων συνθετών. Ερμηνεύει ο Θοδωρής Καζάκος. Στην κιθάρα θα είναι ο Νίκος Σπάτουλας και στο Κοντραμπάσο ο Νίκος Τσαχτσίρης.

Όταν η μουσική και η ερμηνεία γνωστών λαϊκών τραγουδιών που όλοι αγαπάμε και αγαπήσαμε περνάει μέσα από τα μαγικά χέρια του Μιχάλη Παούρη, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να καθηλώσει το κοινό.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Με την ολοκλήρωση του συναυλιακού κύκλου του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών στον Ταύρο που διοργανώνει το Πνευματικό μας Κέντρο, καλώ τους πολίτες να επισκεφτούν το Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων αυτό το Σάββατο, στις 9 Ιουνίου 2018, για να απολαύσουν από κοντά τον υπέροχο σολίστα του μπουζουκιού και Ταυριώτη, Μιχάλη Παούρη, και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών μας!»