Απαιτήσεις και από το δήμο Χανίων και από τους εμπόρους στη συνάντηση τους

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη πραγματοποιήθηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, τον πρόεδρο κ. Τοπολιανάκη Γεώργιο και τα μέλη κ. Παπαδουλάκη Στέλιο και κ. Μπαρμπόπουλο Παναγιώτη.
Στη συνάντηση ήταν, επίσης, παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γιάννης Νικηφοράκης, ο Αντιδήμαρχος Πράσινου και Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης και ο ΑντιδήμαρχοςΠαιδείας Αντώνης Βαρδάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Δήμου Χανίων με τον Εμπορικό Σύλλογο και την εύρυθμη λειτουργία του.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη ρύθμιση δημοτικών τελών προς τις επιχειρήσεις, τη βελτίωση των δρόμων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, τη δημιουργία περισσότερων info kiosk στο κέντρο της πόλης για τους τουρίστες, περισσότερες διελεύσεις στην παλαιά πόλη για τα σκουπίδια, χωροθέτηση προσωρινής στάθμευσης στο κέντρο της πόλης για οχήματα φορτοεκφώρτωσης, ελεύθερο wifi σε όλη την παλιά πόλη, περισσότερος φωτισμός και ειδικότερα στα μνημεία και εγκατάσταση περισσότερων κάδων απορριμάτων. Συζητήθηκε επίσης το θέμα των εορταστικών εκδηλώσεων και ο στολισμός της πόλης για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό προς όφελος της πόλης των Χανίων. Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί και αποσκοπεί να υλοποιηθούν μέσα στο επόμενο έτος. Επίσης ο κ. Τάσος Αλόγλου επεσήμανε την αναγκαιότητα να μπει κανονικότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δήμο.
Η συνάντηση έκλεισε μέσα σε φιλικό κλίμα με πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία που θα αποσκοπεί στο κοινό καλό.