«Αριθμούς» και όχι ονόματα έστειλε ο Ζορμπάς στον Μανιτάκη

Ενημέρωση όσον αφορά τις κινήσεις του για το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων έκανε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε αναφορές στελεχών της αντιπολίτευσης οι οποίες έκαναν λόγο για φήμες, σύμφωνα με τις οποίες είχε σταλθεί λίστα με ονόματα από το Δήμο προς το Υπουργείο.

Όπως υπογράμμισε λοιπόν ο Δήμαρχος, έδωσε εντέλλεστε στη διευθύντρια διοίκησης να μην δοθούν στοιχεία των υπαλλήλων Δ.Ε. καθώς δεν συντρέχει διαθεσιμότητα κανενός υπαλλήλου. Η απάντηση της διευθύντριας ήταν ότι η μη αποστολή του πίνακα που αφορά τους Δ.Ε. είναι παράνομη ενέργεια, αντίκειται στις διατάξεις του νόμου και επισύρει πειθαρχικό παράπτωμα για το πρόσωπο της.

Έτσι λοιπόν, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, έστειλε ένα χαρτί το οποίο είναι μόνο αριθμοί, ενώ επανάλαβε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν υπόκειται σε θέματα διαθεσιμότητας.

«Εγώ πιστεύω, μετά απ’ αυτά που άκουσα, ότι οι Δήμοι που δεν θα αποστείλουν, είτε έχουν, είτε δεν έχουν προσωπικό, θα θεωρηθούν ότι είναι όλοι για διαθεσιμότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων κλείνοντας.