«Αυγατίζουν» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κεχαγιά

Μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι πλέον ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, ο οποίος στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμμαχία» του πρώην Δ. Στεργίου-Καψάλη και είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το Σεπτέμβριο.
Ήδη ο κ. Τσουχνικάς , συμμετείχε και για πρώτη φορά επίσημα στην Πολιτική Γραμματεία του Συνδυασμού, όπου η δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής τους συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ , Δήμητρα Κεχαγιά, καλωσόρισε τον Ηλία Τσουχνικά.
Κεχαγιά
«Με ιδιαίτερη χαρά , τόνισε , η κυρία Κεχαγιά , καλωσορίζω τον Ηλία Τσουχνικά στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Όπως έχω και με άλλη ευκαιρία τονίσει, στην πόλη μας και στο Δημοτικό της Συμβούλιο αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από εκείνα που μας χωρίζουν. Η συνεννόηση, η συνεργασία και οι συγκλίσεις είναι σίγουρο ότι λειτουργούν προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Τσουχνικάς συστρατεύθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση του Δήμου προκειμένου να πάμε την πόλη μας ακόμη ένα βήμα μπροστά. Πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά της πόλης, με έργο και προσφορά, αλλά και όρεξη για δουλειά. Είμαι βέβαιη ότι θα συμβάλλει σημαντικά στο έργο που έχουμε αναλάβει. Τον καλωσορίζω λοιπόν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και του εύχομαι καλή δουλειά και καλή συνεργασία».

Τσουχνικάς
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Τσουχνικάς από την πλευρά του εξέφρασε κι αυτός τη χαρά και ικανοποίηση που έγινε , όπως είπε , « κομμάτι μίας άξιας και δυναμικής δημοτικής ομάδας, που έχει θέσει υψηλούς στόχους για την πόλη. Δεσμεύομαι, είπε να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και όλους τους νέους συναδέλφους στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για το ζεστό καλωσόρισμα και εύχομαι να ευοδωθούν οι προσπάθειες που καλούμαστε όλοι να καταβάλουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», πρόσθεσε

Τι είχε δηλώσει στην ανεξαρτητοποίηση του

Στην νακοίνωση με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε το Σεπτέμβριο , ο κ. Τσουχνικάς , ανάφερε εξής:
«Τα τελευταία 9 χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας με εκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο κάτι που μου έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρω όσο μπορούσα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.
Στο πλευρό της πρ. Δημοτικής Αρχής (Δημοτική Συμμαχία) με Δήμαρχο τον Δ. Στεργίου-Καψάλη έκανα κάθε προσπάθεια μέσα στα πλάισια του δυνατού και μέσα στα πλαίσια του τρόπου διοίκησής της, να κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μου και για σας.
Οι πολίτες με την ψήφο τους στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές επέλεξαν να αλλάξουν δημοτική Αρχή, παράλληλα ο πρ. Δήμαρχος Δημ. Στεργίου-Καψάλης παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος. Έτσι ένας κύκλος για την πόλη μας έκλεισε και μια νέα σελίδα ανοίγει.
Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα θέλω να δηλώσω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος που με τη στάση μου και τη συμπεριφορά μου θα επιλέγω πλέον ανεξάρτητα το καλύτερο για την πόλη μας.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στην Δημοτική Συμμαχία και τα μέλη του Συνδυασμού για την έως σήμερα συνεργασία».