Διαβεβαιώσεις Καραμανλή για υπογειοποίηση γραμμών ΗΣΑΠ και Μετρό , στον Μώραλη


Τα μεγάλα έργα υποδομών που είναι σ΄εξέλιξη στον Πειραιά ή έχει ανάγκη η πόλη , τέθηκαν στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή , ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Στο επίκεντρο ήταν , όπως είπε ο ίδιος ο κ. Μώραλης, η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο έως το λιμάνι, « ώστε να ενοποιηθεί η πόλη και να αποσυμφορηθεί σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό στο μεγάλο λιμάνι της χώρας».
Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Πειραιά , « είναι ένα έργο που επιθυμεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση, όμως πιστεύω ότι όπως σε όλα τα μεγάλα έργα, η σημαντική αυτή παρέμβαση θέλει δουλειά, επιμονή και γρήγορες αποφάσεις από όλους όσοι πρέπει να συνεργαστούν για την επίτευξή του. Θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μείνουμε στις προθέσεις, αλλά θα έχουμε και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και αποφάσεις» , είπε.
Για το Μετρό, ο κ. Μώραλης , δήλωσε ότι έλαβε τη διαβεβαίωση από τον κ. Καραμανλή « ότι το χρονοδιάγραμμα δεν έχει αλλάξει, το οποίο προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου το 2022».