Επανεξελέγη ομόφωνα ο Μποζίκας πρόεδρος του ΑΣΔΑ

Μέσα σε κλίμα ενότητας ομόφωνα το Δ.Σ. του ΑΣΔΑ επανέλεξε για τη διετία 2013-2014στη θέση του Πρόεδρου τον Ανδρέα Μποζίκα, του Αντιπροέδρου τον Νίκο Παναγιωτάτο και των μελών της Ε.Ε. τους Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα.

  Ο επανεκλεγής πρόεδρος του ΑΣΔΑ , κ. Μποζίκας , ευχαρίστησε  όλους τους Δημάρχους της Δ. Αθήνας, τους πρώην Προέδρους του ΑΣΔΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και τα Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Αθήνας « για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα προσωπικά αλλά και στον Αντιπρόεδρο Νικο Παναγιωτάτο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα» , όπως είπε .

Τα προηγούμενα χρόνια , τόνισε , « ο ΑΣΔΑ πέτυχε πολλά και ήταν ο θεσμός του καταξιώθηκε στη Δυτική Αθήνα με τις παρεμβάσεις, τους αγώνες και το έργο του. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, από την εκλογή μας στη Διοίκηση του Συνδέσμου δώσαμε μεγάλο βάρος  στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων του ΑΣΔΑ που επέτρεψε και τη μείωση της συνεισφοράς των Δήμων, την ένταξη του μεγάλου έργου της ΒΙΟΦΙΑΛ στο ΕΣΠΑ, την προστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω και του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στις αναπτυξιακές και κυκλοφοριακές μελέτες για τη Δυτική Αθήνα που ήδη προχωρούν».

Και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «  όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

Ο  Πρόεδρος της  Π.Ε.Δ.Α., Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του ΑΣΔΑ  , αφού ευχήθηκε στους εργαζομένους του Συνδέσμου , δήλωσε « αυτή τη δύσκολη χρονιά πρέπει όλοι στη Δυτική Αθήνα, και εμείς μαζί με τον ΑΣΔΑ, να διεκδικήσουμε όλα όσα μας  αναλογούν για την προστασία του περιβάλλοντος, την στήριξη όσων δοκιμάζονται από την κρίση, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Εύχομαι στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα αλλά και στο Δ.Σ. να πετύχουν το στόχο που όλοι βάλαμε και οι πολίτες απαιτούν».

Ο Γιώργος Καπλάνης , Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, υπογράμμισε ότι « ο ΑΣΔΑ είναι ένας θεσμός που πρώτα εμείς στη Δυτική Αθήνα δημιουργήσαμε. Ένας θεσμός που μέχρι τώρα πέτυχε και καταξιώθηκε στη Δυτική Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Η πορεία αυτή θέλουμε να συνεχιστεί με τη νέα Διοίκηση του ΑΣΔΑ και εμείς θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες και συναγωνιστές σε όσα διεκδικεί. Η ενότητά μας θα φέρει τα αποτελέσματα που οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχουν ανάγκη».

Ο Χρήστος Καρδαράς – Δήμαρχος Αιγάλεω, έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα. « Ο ΑΣΔΑ, είπε,  εκφράζει την ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Αθήνας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε την αναβάθμιση της περιοχής μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης , μαζί με τις ευχές του για Καλή Χρονιά σε όλους, ευχήθηκε ιδιαίτερα στην Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα να έχουν καλή επιτυχία στη νέα θητεία τους.

«Η νέα χρονιά μας βρίσκει όλους στην Δυτική Αθήνα μαζί με τον ΑΣΔΑ σαν μια δυνατή γροθιά να πετύχουμε ακόμη περισσότερα γιατί οι πολίτες το έχουν ανάγκη και εμείς υποχρέωση να πετύχουμε», δήλωσε.

Ο Θωμάς Κοτσαμπάς , Δήμαρχος Πετρούπολης  ευχήθηκε κι αυτός , « καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στη Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα» , επισημαίνοντας ότι « η σημερινή συγκυρία απαιτεί αγώνες, ώστε να πετύχουμε αυτά που οι κάτοικοι έχουν ανάγκη. Ο ΑΣΔΑ πρέπει να συμβάλει αγωνιστικά και διεκδικητικά για την επίτευξη των στόχων μας».

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας ευχήθηκε και εκείνος « στη νέα διοίκηση του ΑΣΔΑ καλή επιτυχία και προσωπικά στους Χαϊδαριώτες, όπως επισήμανε,  Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα και Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο. «Όλοι μαζί, είπε , με τον ΑΣΔΑ σήμερα, θα πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας αλλά και του Δήμου Χαϊδαρίου ιδιαίτερα».

Ο Μπουραΐμης Δημήτρης, Δήμαρχος Φυλής, εξέφρασε κι αυτός  τα συγχαρητήρια του στον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα και στη Διοίκηση του Συνδέσμου για την επανεκλογή τους. «Μαζί, ΑΣΔΑ και Δήμοι, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας», τόνισε

Ο  Γενικός Γραμματέας του ΑΣΔΑ, Μπιτούνης Παναγιώτης , ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος του Συνδέσμου , επισήμανε , «διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο στην χώρα μας με πολλά προβλήματα που καθημερινά δημιουργούνται, κυρίως στους κατοίκους της περιοχής μας. Είναι καθήκον να  βοηθήσουμε στην αποτελεσματική λειτουργία της Αυτοδιοίκησης προς όφελος των κατοίκων στην απασχόληση, την κοινωνική συνοχή και την αναπτυξιακή προοπτική».

Τόνισε δε ότι «στην ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΣΔΑ δημιουργείται η ευθύνη να συνεχίσει την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων για την επιτυχία των στόχων μας» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα, Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο και τα μέλη της Ε.Ε. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα. « Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. στο πρόσωπό τους για την επόμενη διετία κατέδειξε την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία τους», υπογράμμισε.

Ο Μίχος Λάμπρος , πρώην Βουλευτής, πρώην Πρόεδρος ΑΣΔΑ και πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας , δήλωσε ότι « η κάλυψη της αναπτυξιακής υστέρησης της Δυτικής Αθήνας συγκριτικά με άλλες περισσότερες ευνοημένες περιοχές του Λεκανοπεδίου προϋποθέτει στέρεο σχεδιασμό και ξεκάθαρη πολιτική βούληση. Ο ΑΣΔΑ ιδρύθηκε και υπάρχει για αυτό τον μεγάλο σκοπό, τον οποίο υπηρετεί αποτελεσματικά. Η σημερινή Διοίκηση του ΑΣΔΑ πρέπει να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια των προηγούμενων ετών που καταξίωσαν τον ΑΣΔΑ ως το πολύτιμο εργαλείο που δημιουργήθηκε στη Δυτική Αθήνα και πέτυχε στο σκοπό του.»

Ο Αρβανίτης Θεόδωρος ,  Αντιδήμαρχος Περιστερίου , εξέφρασε κι εκείνος ω τις ευχές του για καλή χρονιά στους εργαζόμενους του ΑΣΔΑ και στη νέα Διοίκηση της οποίας η θητεία ομόφωνα ανανεώθηκε για την επόμενη διετία. «Ο ΑΣΔΑ, τόνισε ,  είναι καταξιωμένος θεσμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αθήνας και όλοι μας θα βοηθήσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους που όλοι έχουμε βάλει».