Επεκτείνεται και γίνεται μαρίνα ο Δυτικός Μώλος στο Πέραμα. Σημαντική επιτυχία του Ζουμπούλη.

Την ικανοποίηση ενός πολύχρονου αιτήματος του Δήμου , που συμβάλλει στην οικονομία της πόλης και της δίδει σύγχρονες υποδομές αλλά και άλλες αναπτυξιακές προοπτικές , πέτυχε ο Δήμαρχος Περάματος , Παντελής Ζουμπούλης:

Την επέκταση του Δυτικού Μώλου του Λιμένα Ε΄ στο Πέραμα με νέα έργα, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ως μαρίνα σκαφών αναψυχής.

Σχετική απόφαση έλαβε προ ημερών το Δ.Σ. του ΟΛΠ Α.Ε  και  αφορά τη διαπλάτυνση των χερσαίων χώρων του υφιστάμενου Νότιου Μώλου μήκους180 μέτρωνκαι την κατασκευή ράμπας για την εξυπηρέτηση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου.

Η δαπάνη των έργων θα ανέλθει συνολικά σε 245.000 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ, απρόβλεπτες δαπάνες και αναθεώρηση) και θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από τον ΟΛΠ Α.Ε. Για την εκτέλεση του έργου απαιτείται προηγούμενη έκδοση ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, επειδή το έργο περιλαμβάνει προσχώσεις. Παράλληλα ο ΟΛΠ Α.Ε. έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εκποίησης όλων των πλοίων που δεν είναι τουριστικά ή αλιευτικά και βρίσκονται εγκαταλειμμένα στη μαρίνα.

Το έργο αυτό και η χρηματοδότηση του εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΛΠ Α.Ε. προς τους επιλιμένιους δήμους της ευρύτερης περιοχής του λιμένα.