Μανώλης Γραφάκος, πρώην Δήμαρχος Μελισσίων: «Ξεκινάμε μια νέα αρχή ώστε μαζί να δώσουμε τέλος στη χαμένη τετραετία”

Με αυτό κεντρικό πολιτικό στόχο , ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της» , Μανώλης Γραφάκος , ξεκίνησε ανοικτό διάλογο με τους κατοίκους των Μελισσίων για τα θέματα που απασχολούν την πόλη.

Μέχρι και την 31/3/2013 οι πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού (www.manolisgrafakos.gr), μπορούν να συμμετέχουν στο διάλογο συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Με συνέντευξή του στον τοπικό τύπο και με ανοικτή επιστολή του στους κατοίκους της πόλης, ο Μανώλης Γραφάκος επισημαίνει την ανεπάρκεια της διοίκησης Στεργίου στα Μελίσσια, σημειώνοντας ότι τα Μελίσσια βρίσκονται σε εγκατάλειψη.  Κανένα έργο στην πόλη δεν έχει προωθηθεί, έχουν κλείσει κοινωνικές δομές, οι δημότες δεν εξυπηρετούνται, ο Δήμος έχει αποξενωθεί από τους πολίτες.

Ο κ. Γραφάκος σημειώνει ότι λάθη αιρετών και πολιτών έφεραν τον κ. Στεργίου στη διοίκηση του Δήμου και τα Μελίσσια στην οπισθοδρόμηση, ενώ χαρακτηρίζει χαμένη για την πόλη την παρούσα τετραετία.   Σε ότι αφορά το Συνδυασμό του τονίζει ότι είναι δύναμη να επισημαίνεις τα λάθη σου και να προχωράς μπροστά, κάλεσε όμως και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο για τις δικές τους επιλογές.

Ο κ. Γραφάκος τόνισε ότι στόχος του είναι η δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας για την πόλη που θα δώσει τέλος στην αδράνεια και την οπισθοδρόμηση.  Σημειώνει ότι τα θέματα της πόλης αντιμετωπίζονται καλύτερα με ευρείες συνεργασίες και θέτει ως βασικό του στόχο την επίτευξη τέτοιων συνεργασιών, αλλά και την κοινή αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων του Δήμου με τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.