Μειον δυο για τον Βλασσόπουλο, Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Περδικάρης!

«Πλήγμα» για τη δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής και το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο αποτελεί η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «ΑΚΕΠ-Επόμενη Μέρα» Περικλή Περδικάρη. Ο κ. Περδικάρης , σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο»…!

Στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του, ο κ. Περδικάρης επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή και το δήμαρχο για τον τρόπο διοίκησης που ακολουθεί, ενώ καταγγέλλει πως η δημοτική αρχή δεν εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Περικλής Περδικάρης ,οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του « δεν είναι προσωπικοί αλλά έχουν να κάνουν με τον τρόπο διοίκησης και εφαρμογής των προεκλογικών μας δεσμεύσεων».

Καταγγέλλει το Δήμαρχο για αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων . « Δεν τηρήθηκαν οι αξίες και οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τον Ηρακλειώτικο λαό μέχρι τώρα».

Και του επισημαίνει ότι πριν τις εκλογές « διαμορφώσαμε μια πολυσυλλεκτική δημοτική παράταξη με συγκεκριμένες αρχές και αξίες! Με μη δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης με συλλογικές αποφάσεις, εσωτερική δημοκρατία και διαφάνεια».

Εκφράζει δε την ευχή , η ανεξαρτητοποίησή του ,  να προβληματίσει « την παράταξη της συμπολίτευσης και να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για την επαναφορά της σημερινής διοίκησης στις προεκλογικές της δεσμεύσεις».

 

       Βλασσόπουλος

 

Από την αντίπερα όχθη, ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απέφυγε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και δεν απάντησε στις αιτιάσεις του κ. Περδικάρη. Αρκέστηκε απλώς  να τον ευχαριστήσει για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στη θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Περδικάρη δεν είναι το πρώτο «πλήγμα» για τη δημοτική αρχή .Είχε προηγηθεί μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε η παραίτηση της Βάσως Τσαπίνου.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν πως η πόρτα εξόδου από τη δημοτική μόλις άνοιξε και θα ακολουθήσουν και άλλοι μιμητές της απόφασης του κ. Περδικάρη…!